Previous Next
Εναλλακτικές Θεραπείες

Χριστίνα Μπιτζανάκη
Οδοντίατρος - Εναλλακτικές Θεραπείες | Χανιά

Εναλλακτική αντιμετώπιση οδοντοστοματικών προβλημάτων

Έχει μαγεία το Su-Jok

Το su.jok είναι μια μέθοδος μικροβελονισμού  που εφαρμόζετε στα άκρα, πέλμα και παλάμη, με χρήση πάρα πολύ μικρών βελόνων. Στα ίδια σημεία  που ανιχνεύονται κατά την θεραπεία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από βελόνες, σπόροι (σποροθεπεία), μαγνήτες (μαγνητοθεραπεία), παλμικό φως (για τόνωση η για χαλάρωση ενός σημείου), έτσι ώστε ο εγκέφαλος να λάβει εντολές αποκατάστασης συγκεκριμένου οργάνου ή συγκεκριμένης λειτουργικότητας.

Το Su.jok - μικροβελονισμός, χαρακτηρίζεται η γρηγορότερη μέθοδος βελονισμού και συνδυάζεται  με όλες της θεραπείες  ανατολικής και Δυτικής ιατρικής.

Διδάσκεται στα Χανιά από την Κυρία Μπιτζανάκη ως επίσημη  εκπαιδεύτρια της Διεθνούς Ακαδημίας  Su.jok Μόσχας, ενώ παρέχεται επίσης ανάλογο δίπλωμα στους μαθητευόμενους σε ομαδικά ή ατομικά μαθήματα.

Ο χρονοβελονισμός -εξειδικευμένο κομμάτι της μεθόδου- δίνει εκπληκτικά και άμεσα αποτελέσματα σε επίπεδο ψυχολογίας, όταν ο νους και η ζωη "κολλάνε" μετά από έντονα γεγονότα.
 

Η λογική είναι απλή. Οι μηχανισμοί ΑΥΤΟΪΑΣΗΣ, είναι υπαρκτοί, μέσα στο ανθρώπινο σώμα, από την γέννηση. Αρκεί να τους ξεμπλοκάρουμε όποτε χρειαστεί. Να μπορούμε να το κάνουμε με ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

Αυτό είναι που προσφέρει το Σου Τζοκ. Στο βιβλίο "Σου Τζοκ και ΜΟΞΑ" βρίσκει κάποιος τέτοιες απαντήσεις και ένα τρόπο να προσεγγίσει με αυτήν την όψη τα πράγματα.

Το έγχρωμο φωτογραφικό υλικό με πλούσιο και ευκολονόητο τρόπο το επιτρέπει γρήγορα και απλά. Δεν χρειάζεται κανείς να έχει ειδικές γνώσεις για να το αφομοιώσει. Θα το βρείτε σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία (ISBN960-88809-0-4 ) και με παραγγελία σας στο 2821050600 / 6932992389 με αντικαταβολή.

Παραδοσιακός κινέζικος σωματοβελονισμός

Ο παραδοσιακός κινέζικος βελονισμός χρησιμοποιείται, ως η πιο διαδεδομένη θεραπεία για την αντιμετώπιση της ημικρανίας στην Κίνα.

Ορισμένοι αποδίδουν την επιτυχία του στην αντιμετώπιση του πόνου, σε ψυχολογικούς παράγοντες ή στον μηχανισμό “placebo”. Για να προσδιοριστεί λοιπόν, η αποτελεσματικότητα του βελονισμού, εφαρμόστηκε σε ασθενείς ψευδής βελονισμός και παραδοσιακός κινέζικος βελονισμός, για τη θεραπεία της ημικρανίας.

Τα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν, προκύπτουν από 8 μεγάλες ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων, με 10 μελέτες και  997 συμμετέχοντες ασθενείς.

Ο παραδοσιακός κινέζικος βελονισμός είναι πιο αποτελεσματικός από τον ψευδή, καθώς τα κλινικά στοιχεία δείχνουν, ότι οι ασθενείς, που έκαναν βελονισμό, παρουσίασαν μεγάλο ποσοστό βελτίωσης και εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό υποτροπής.

Ωτοβελονισμός

Ο κλασσικός βελονισμός αναπτύχθηκε πριν από χιλιετίες και βασίζεται στην ενεργοποίηση σημείων στο σώμα με βελόνες. Τα σημεία μπορεί να είναι κοντά στην περιοχή που θεραπεύουμε, αλλά συχνά είναι απόμακρα.

Στον ωτοβελονισμό όλα τα σημεία που ενεργοποιούμε είναι στο αυτί και αντί να τοποθετούμε βελόνες, τοποθετούμε αυτοκόλλητα με μια πολύ μικρή βελόνα μήκους μισού χιλιοστού στο κέντρο.

Αμφότερες οι θεραπείες δεν είναι επώδυνες, αν και ο ωτοβελονισμός ή ωτοθεραπεία είναι πιο ανώδυνη.

Αισθητικό Gua Sha

Το αισθητικό Gua Sha γίνεται με ημιπολύτιμους λίθους και Αντι-Ρυτιδικό βελονισμό (χωρίς χημικά ή Χειρουργείο).

Κβαντική Βιοανάδραση - Βιοσυντονισμός

ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ
Τα κύτταρά μας εκπέμπουν και δέχονται ενέργεια, κάθε στιγμή. Το σύνολο αυτής της ανταλλαγής, γίνεται με παλμική συχνότητα. Η δυνητική συχνότητα των κυττάρων (η οποία προέρχεται από μαθηματική σχέση τάσης-έντασης-αντίστασης) και η συνολική ανταλλαγή τους, προκειμένου ο οργανισμός να λειτουργεί τέλεια, αλλάζει όταν συμβαίνουν πνευματική, φυσικά ή περιβαλλοντικά μπλοκαρίσματα-στρες.

Χαοτικές τοξικές δονήσεις απ'έξω, π.χ. κινητά, ασύρματες συσκευές, κεραίες κ.α., επίσης επιδρούν στην ομαλή ανταλλαγή των κυττάρων και "ξεκουρδίζουν" το σώμα.

Συσκευές που χρησιμοποιούν την Κβαντική Φυσική και την Κβαντική Ιατρική, δίνουν στο σώμα την δυνατότητα ν' αποκαλύψει και μετά να διορθώσει, επανεκπαιδεύοντας τα κύτταρα σε ορθές γι'αυτά συχνότητες, σύμφωνα με το ρόλο τους και μη επεμβατικά.

Με απόλυτη ασφάλεια, οι αλλαγές στην τάση -ένταση- αντίσταση του δέρματος, όπου εφαρμόζονται τα ηλεκτρόδια, ανεπαίσθητητς χαμηλής τάσης, καταγράφονται και διορθώνονται οι απαραίτητες ανάγκες, έτσι ώστε ο οργανισμός να μην αποκλίνει από την ορθή λειτουργικότητα και να χρησιμοποιεί "αυτόματους πιλότους" επιβίωσης.

Έτσι η Κβαντική Βιοανάδραση, μέσω υπερσύγχρονων τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται στο ιατρείο, καθαρίζει σκέψεις, μειώνει πόνους, ανακουφίζει και ανατάσσει δυσλειτουργίες του οργανισμού.

Αναφορικά δε με τις μαθησιακές δυσκολίες (συγκέντρωση, απομνημόνευση, μαθηματική και αναλυτική σκέψη, εκμάθηση ξένων γλωσσών, δυσλεξία κ.α.) και αναφορικά με τις δυσκολίες ανάπτυξης του οργανισμού, η Κβαντική Βιοανάδραση είναι δυνατόν να προσφέρει επανεκπαίδευση κυττάρων, έτσι ώστε οποιοδήποτε μπλοκάρισμα στη ροή ενέργειας του οργανισμού, να αποκατασταθεί μαζί με την οποιαδήποτε δυσλειτουργία που έχει προκαλέσει στο φυσικό ή στο ψυχονοητικό σώμα.

Τα παιδιά, που πολλές φορές βιώνουν το στρες των γονιών τους, "λύνονται" πολύ εύκολα ψυχολογικά χωρίς ερωτήσεις, μέσω του συναισθηματογραφήματος, το οποίο μας βοηθά να διαγνώσουμε το εν τω βάθη υποσυνείδητο θέμα τους, που φυσικά δεν μπορούν να περιγράψουν, αλλά και να το διορθώσουμε εκείνη τη στιγμή.

Έτσι η ηρεμία της οικογένειας αποκαθίσταται, η εξέλιξη του παιδιού γίνεται πιο ομαλή και πολλά προβλήματα που φαίνονται στο σώμα, δερματολογικά, αναπνευστικα, ορμονικά κ.α., βρίσκουν τη λύση τους.

Είναι δυνατόν, δε, μνήμες και σοκ π.χ. δύσκολου τοκετού ή άλλες, να διερευνηθοούν και να διαγραφούν, οπότε η ροή εξέλιξης του οργανισμού δεν επηρεάζεται πλέον γύρω από αυτά.

Η Κβαντική Βιοανάδραση ανιχνεύει ελλείψεις διατροφικές, επαναπροσδιορίζει ορμονικές ανισορροπίες, υποστηρίζει ενζυμικά την πεπτική και γαστρεντερική οδό, ενώ ταυτόχρονα προσδιορίζει τροφικές δυσανεξίες.

Η μέθοδος είναι ευγενική για τον οργανισμό, χαλαρωτική κατά τη διάρκεια της θεραπείας και τ'αποτελέσματά της ελέγχονται ανά πάσα στιγμή με μετρήσεις που διαρκούν συγκεκριμένο χρόνο που κι αυτός προσδιορίζεται μέσα από το μηχάνημα.
Οπότε καλείται ο ασθενής για επόμενο ραντεβού, αν χρειάζεται.

Αλλά και νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το έμβρυο και η μητέρα υποστηρίζονται κατάλληλα και με ασφάλεια και μη φαρμακευτικά, από τον πρώτο μέχρη τον ένατο μήνα, με ειδικότερα προγράμματα.

Η τροφική δυσανεξία σημαντικός βιολογικός παράγοντας, και ενδεχομένως τα ανθοιάματα του Dr. Bach, όπως και κάποιες βιταμίνες που με ακρίβεια διαγνωστούν ως ανάγκη του οργανισμού, αποτελούν κλειδιά για τη λύση των προβλημάτων οποιασδήποτε ηλικίας.

 


 Τζανακάκη 21, Χανιά
Τ: 2821050600  |  Κ: 6932992389

 

Εναλλακτικές θεραπείες Χανιά, Οδοντιατρείο Χανιά, Sujok Χανιά, Ωτοβελονισμός Χανιά, Μικροβελονισμός Χανιά, Μπιτζανάκη Χριστίνα Χανιά, Μπιτζανάκη ιατρείο, οδοντιατρείο Χανιά Μπιτζανάκη, Sujok Μπιτζανάκη, Σουτζοκ Χανιά, Σουτζοκ, Gua sha Χανιά, Αισθητικό Gua Sha, μικροβελονισμός Κρήτη, εναλλακτικές θεραπείες Κρήτη, Μπιτζανάκη οδοντίατρος Κρήτη, Σουτζοκ Κρήτη, Su jok Κρήτη