Previous Next
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Χριστίνα Μπιτζανάκη
Οδοντίατρος - Εναλλακτικές Θεραπείες | Χανιά

 

Έχει «μαγεία» το Su.Jok!

Το su.jok είναι μια μέθοδος μικροβελονισμού  που εφαρμόζετε στα άκρα, πέλμα και παλάμη, με χρήση πάρα πολύ μικρών βελόνων. Στα ίδια σημεία  που ανιχνεύονται κατά την θεραπεία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από βελόνες, σπόροι (σποροθεπεία), μαγνήτες (μαγνητοθεραπεία), παλμικό φως (για τόνωση η για χαλάρωση ενός σημείου), έτσι ώστε ο εγκέφαλος να λάβει εντολές αποκατάστασης συγκεκριμένου οργάνου ή συγκεκριμένης λειτουργικότητας.

Το Su.jok - μικροβελονισμός, χαρακτηρίζεται η γρηγορότερη μέθοδος βελονισμού και συνδυάζεται  με όλες της θεραπείες  ανατολικής και Δυτικής ιατρικής.

Διδάσκεται στα Χανιά από την Κυρία Μπιτζανάκη ως επίσημη  εκπαιδεύτρια της Διεθνούς Ακαδημίας  Su.jok Μόσχας, ενώ παρέχεται επίσης ανάλογο δίπλωμα στους μαθητευόμενους σε ομαδικά ή ατομικά μαθήματα.

Ο χρονοβελονισμός -εξειδικευμένο κομμάτι της μεθόδου- δίνει εκπληκτικά και άμεσα αποτελέσματα σε επίπεδο ψυχολογίας, όταν ο νους και η ζωη "κολλάνε" μετά από έντονα γεγονότα.
 

Η λογική είναι απλή. Οι μηχανισμοί ΑΥΤΟΪΑΣΗΣ, είναι υπαρκτοί, μέσα στο ανθρώπινο σώμα, από την γέννηση. Αρκεί να τους ξεμπλοκάρουμε όποτε χρειαστεί. Να μπορούμε να το κάνουμε με ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

Αυτό είναι που προσφέρει το Σου Τζοκ. Στο βιβλίο "Σου Τζοκ και ΜΟΞΑ" βρίσκει κάποιος τέτοιες απαντήσεις και ένα τρόπο να προσεγγίσει με αυτήν την όψη τα πράγματα. Το έγχρωμο φωτογραφικό υλικό με πλούσιο και ευκολονόητο τρόπο το επιτρέπει γρήγορα και απλά. Δεν χρειάζεται κανείς να έχει ειδικές γνώσεις για να το αφομοιώσει. Θα το βρείτε σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία (ISBN960-88809-0-4 ) και με παραγγελία σας στο 2821050600 / 6932992389 με αντικαταβολή.


Εναλλακτική αντιμετώπιση οδοντοστοματικών προβλημάτων


Παραδοσιακός κινέζικος σωματοβελονισμός
Ο παραδοσιακός κινέζικος βελονισμός χρησιμοποιείται, ως η πιο διαδεδομένη θεραπεία για την αντιμετώπιση της ημικρανίας στην Κίνα.

Ορισμένοι αποδίδουν την επιτυχία του στην αντιμετώπιση του πόνου, σε ψυχολογικούς παράγοντες ή στον μηχανισμό “placebo”. Για να προσδιοριστεί λοιπόν, η αποτελεσματικότητα του βελονισμού, εφαρμόστηκε σε ασθενείς ψευδής βελονισμός και παραδοσιακός κινέζικος βελονισμός, για τη θεραπεία της ημικρανίας.

Τα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν, προκύπτουν από 8 μεγάλες ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων, με 10 μελέτες και  997 συμμετέχοντες ασθενείς.

Ο παραδοσιακός κινέζικος βελονισμός είναι πιο αποτελεσματικός από τον ψευδή, καθώς τα κλινικά στοιχεία δείχνουν, ότι οι ασθενείς, που έκαναν βελονισμό, παρουσίασαν μεγάλο ποσοστό βελτίωσης και εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό υποτροπής.
 


Ωτοβελονισμός
Ο κλασσικός βελονισμός αναπτύχθηκε πριν από χιλιετίες και βασίζεται στην ενεργοποίηση σημείων στο σώμα με βελόνες. Τα σημεία μπορεί να είναι κοντά στην περιοχή που θεραπεύουμε, αλλά συχνά είναι απόμακρα.

Στον ωτοβελονισμό όλα τα σημεία που ενεργοποιούμε είναι στο αυτί και αντί να τοποθετούμε βελόνες, τοποθετούμε αυτοκόλλητα με μια πολύ μικρή βελόνα μήκους μισού χιλιοστού στο κέντρο.

Αμφότερες οι θεραπείες δεν είναι επώδυνες, αν και ο ωτοβελονισμός ή ωτοθεραπεία είναι πιο ανώδυνη.
 


Αισθητικό Gua Sha
Το αισθητικό Gua Sha γίνεται με ημιπολύτιμους λίθους και Αντι-Ρυτιδικό βελονισμό (χωρίς χημικά ή Χειρουργείο).

 

 

 

 Τζανακάκη 21, Χανιά
Τ: 2821050600  |  Κ: 6932992389

 

Εναλλακτικές θεραπείες Χανιά, Οδοντιατρείο Χανιά, Sujok Χανιά, Ωτοβελονισμός Χανιά, Μικροβελονισμός Χανιά, Μπιτζανάκη Χριστίνα Χανιά, Μπιτζανάκη ιατρείο, οδοντιατρείο Χανιά Μπιτζανάκη, Sujok Μπιτζανάκη, Σουτζοκ Χανιά, Σουτζοκ, Gua sha Χανιά, Αισθητικό Gua Sha, μικροβελονισμός Κρήτη, εναλλακτικές θεραπείες Κρήτη, Μπιτζανάκη οδοντίατρος Κρήτη, Σουτζοκ Κρήτη, Su jok Κρήτη